-8%

Правоъгълна гумена изтривалка Petex 53 х 70 см

Каталошки број 76020

ТЕЛ. ЗА ПРАШАЊЕ И НАРАЧКА 070 737 304

Печат Симни PDF

Availability: На лагер

Regular Price: ден 598,37

Special Price ден 550,53

Regular Price: ден 598,37

Special Price ден 550,53

Експресна достава

Гарантиран квалитет

15 дена за замена 

Опис

Изтривалките Petex се предлагат во различни размери и поврхностни дизајни. Специално разработената поврхност на изтривалките гарантира качествено почиставене обувките ви од мрсотиo. Само со едно движение, вашите обувки ше се наплно чисти.

Изтривалката Petex е многофункционално приложение во офисе и дома. Можете да ги използвате што Подлога за обувки, пред верандата или во офиса, за да запазите чистотата.

Високото квалитет на изработка значително повишава продлжителността на живот по време на експоатациo.

Полезни факти:

  • висококвалитетено квалитет на гумата
  • Тествани и сертифицирани по изискваниoта на DEKRA
  • Предпазва од влага и мрсотиo
  • Лесни чистење
  • БЕЗ неприoтна миризма
  • БЕЗ PVC

Техничка информација

  • Weight: 1.000
  • Производител: PETEX
  • EAN: 0000115220
Коментари
Остави коментар

За да коментирате треба да се регистрирате или да се најавте во вашиот профил ако веке сте се регистрирале!

Коментари Сеуште нема коментари за тој производ

Порачај за 10 секунди

* Ви Препорачуваме да ги пшувате податоците на кирилица
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Моля, задължително попълнете едно от полетата на горния ред (№, Бл., Вх., Ет. или Ап.)