Home

Пребарувај по МАРКА
Пребарувај по категорија Избери категорија
Пребаувај по производител
  • auto pro
  • auto pro
  • auto pro
  • auto pro

Автомобилски патосници – чисто и комфортно за патување!

Автомобилните патосници одамна  се потреба за  комфорт во автомобилот, без нив е тешко да си го замислиме модерното превозно милениче. Тој аксесоар исполнува повеке функции: го зачувува влегувањето  на влага во внатрешноста, која  ја намалува веројатноста од појвата на корозија, подот по-малко се замрсува и по-лесно се чисти. Освен тоа, автомобилните патосници во известен степен допринасат за намалување на шумот во возилото, благодарение на тоа патувањето е по-малку олеснато и создават  комотност.

Кај  нас можете да изберете и купете патосници за автомобил по Ваш вкус!

Специјализирана он-лине продавница за патосници. Pastosnici.mk разполага со  производи на светски производители како Petex, Rezaw-Plast, Frogum, Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen – со заслужена репутација и нај-високи оцени од шоферите. Лесната  политика на цените и постојаните понуди дозволуват избор за секој клиент.


Предложените од нас производи:

  •  Заштитуват подвозјето  и багажникот на автомобилот од прав и мрснотија.
  •  Естетски се, пријатни за окото и во различни бои.
  • Долготрајни се.
  • Немат непријатна миризба.

 

Во он-лине продавницата Pastosnici.mk лесно можете да најдете платнени, гумени и патосници за багажник, како со класичен, универзален, така и со специфичен дизајн за различни марки – Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Dodge, Ford, Honda, Kia, Lada, Mazda, Mercedes, NIssan, Opel, Porsche, Seat, Subaru, Volvo, Volkswagen.
Лесниот  избор и пребаруваето по марка ке Ви помогнат правилно да се ориентирате и  да го изберете точниот производ за Вашиот автомобил. Пробуваме да сме компетентни и разбирливи за да ви ги покажеме сите прединства на нашите производи, за да можете да направите својот избор за полесно избирање на правилните патосници за вас

Лесен начин за плаќање, интересен избор, брза  достава – Се ова  само кај нас. Доколку ви е потрербна помош околу изборот секогаш сме на располагање.

Покажи уште Покажи по-малку
Промоција Производи
Најнови Производи
гарантиран квалитет  
брза достава  
100% сигурно пазарување  
100% задоволни клиенти  
враќање и замена  

Експресна достава

Гарантиран квалитет

15 дена за замена