Патосница за дома и канцеларија

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
Правоъгълна гумена изтривалка Petex 41,5 х 60,5 см -12% Правоъгълна гумена изтривалка Petex 41,5 х 60,5 см

Regular Price: ден 503,42

Special Price ден 442,70

Кат. број: 74020
Правоъгълна гумена изтривалка Petex 43 х 30 см -12% Правоъгълна гумена изтривалка Petex 43 х 30 см

Regular Price: ден 176,64

Special Price ден 155,66

Кат. број: 72020
Правоъгълна гумена изтривалка Petex 53 х 37 см -12% Правоъгълна гумена изтривалка Petex 53 х 37 см

Regular Price: ден 203,87

Special Price ден 179,58

Кат. број: 73020
Правоъгълна гумена изтривалка Petex 53 х 70 см -12% Правоъгълна гумена изтривалка Petex 53 х 70 см

Regular Price: ден 598,37

Special Price ден 526,61

Кат. број: 76020
Правоъгълна гумена изтривалка Petex 60 х 40 см -12% Правоъгълна гумена изтривалка Petex 60 х 40 см

Regular Price: ден 380,88

Special Price ден 335,25

Кат. број: 75220
Правоъгълна гумена изтривалка Petex 60 х 40 см -12% Правоъгълна гумена изтривалка Petex 60 х 40 см

Regular Price: ден 380,88

Special Price ден 335,25

Кат. број: 75120
Правоъгълна гумена изтривалка Petex за стъпало 64,5 х 25 см -12% Правоъгълна гумена изтривалка Petex за стъпало 64,5 х 25 см

Regular Price: ден 421,73

Special Price ден 370,94

Кат. број: 75320
Сортирај по Покажи
32
Изглед