Патосница за дома и канцеларија PETEX

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
5
Изглед
1 2
Правоглна гумена изтривалка Petex 41,5 х 60,5 см Правоглна гумена изтривалка Petex 41,5 х 60,5 см -8%
Кат. број: 74020

Regular Price: ден 503,42

Special Price ден 462,94

На лагер

Правоглна гумена изтривалка Petex 43 х 30 см Правоглна гумена изтривалка Petex 43 х 30 см -8%
Кат. број: 72020

Regular Price: ден 176,64

Special Price ден 162,66

На лагер

Правоглна гумена изтривалка Petex 53 х 37 см Правоглна гумена изтривалка Petex 53 х 37 см -31%
Кат. број: 73020

Regular Price: ден 416,00

Special Price ден 288,00

На лагер

Правоглна гумена изтривалка Petex 53 х 70 см Правоглна гумена изтривалка Petex 53 х 70 см -8%
Кат. број: 76020

Regular Price: ден 598,37

Special Price ден 550,53

На лагер

Правоглна гумена изтривалка Petex 60 х 40 см Правоглна гумена изтривалка Petex 60 х 40 см -8%
Кат. број: 75220

Regular Price: ден 380,88

Special Price ден 350,34

На лагер

Сортирај по Покажи
5
Изглед
1 2