-20%

Гумени Патосници Rezaw-Plast за Honda CR-V 1/2002-11/2006 3 дела црни

Каталошки број 200912

ТЕЛ. ЗА ПРАШАЊЕ И НАРАЧКА 070 737 304

Печат Симни PDF

Availability: На лагер

Regular Price: ден 3.410,99

Special Price ден 2.741,12

Regular Price: ден 3.410,99

Special Price ден 2.741,12

Експресна достава

Гарантиран квалитет

15 дена за замена 

Опис

Перфектни  Полски гумени патосници.

Гумени патосници тип леген се специфични  модели автомобили. Тие се исклучително издржливи и располагат со доста висок праг кој го  спречува разливањето на течности и распространувањето на прав врз ентериерот на автомобилот. Патосниците ги поседуваат сите сертификати за квалитет - согласно DEKRA ISO 9001: 2008 сертифициран систем за управување на квалитетот. Во 2014г. Rezaw-Plast добива сертификат за меѓународен квалитет QI, кој можете да го погледнете овде , ТУК.

За производство е употребуван високо квалитетен каучук, кој  е издржлив на топлина и различни видови течности. Патосниците се поставуваат без никакви дополнителни корекции.
Во зависност од моделот на автомобилот самите патосници располагат со означени места со отвори за закопчување.

 

Дополнителни податоци:

 • Индивидуални гумени патосници тип леген.
 • Во зависност од моделот на автомобилот, патосниците може да бидат предна/и и задна/и
 • Перфектно пасување, без дополнителни корекции.
 • Тестирани и сертифицирани по нај-високите стандарти на DEKRA.
 • Меѓународен сертификат за квалитет 2014г.
 • Лесни за одржување.
 • 3 см. висок  праг.
 • БЕЗ мирис.
 • НЕ содржат PVC.

Техничка информација

 • Боја: Црна
 • Weight: 3.0000
 • Производител: REZAW-PLAST
 • Број делови во комплетот: 3
Слични производи
Коментари
Остави коментар

За да коментирате треба да се регистрирате или да се најавте во вашиот профил ако веке сте се регистрирале!

Коментари Сеуште нема коментари за тој производ

Порачај за 10 секунди

* Ви Препорачуваме да ги пшувате податоците на кирилица
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Моля, задължително попълнете едно от полетата на горния ред (№, Бл., Вх., Ет. или Ап.)