УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Филтрирај од овде

 ПОТВРДУВАЊЕ НА ПОРАЧКАТА
 Откако е направена од Вас порачка Вие ке добиете e-mail и телефонски повик со информација                         за порачаниот  производ. КУРИЕРСКА ФИРМА
 Доставата се извршува со куриерска фирма "Експрес Пошта" .

РОК НА ДОСТАВА

 Рокот за достава е од 1 (еден) до 6 (шест) работни дена во зависност од денот на порачката.  ОБРАБОТКА НА ПОРАЧКИТЕ
 Порачки, направени по 16.00 ч., се обработуваат на следниот работен ден. Порачки направени во               сабота и недела се обработуваат во понеделник. Достави не се извршуват во недела и официјални                     празници.            ОТКАЖУВАЊЕ НА ПОРАЧКА

 Секоја направена нарачка може да биде откажена од ваша страна во разумно време од порачувањето