За контакти

Пишете на контактната ни форма

Во рамките на 24 ч. Ке добиете одговор од наш консултант.

Општи услови

Општи Услови

Општи услови

Општи Услови

Адреса

бул. Александар Македонски 1А, Скопје

Работно време:

Понеделник-Петък:
09:30ч. - 18:00ч.

Сабота
10:00  - 15:00

Неделa 
Неработен ден

Е-маил адреса

auto_luks@yahoo.com

Телефони

070 737 304    070 593 594